Hírek » Bogyó és Babóca bábelőadás

Bogyó és Babóca bábelőadás

A Bogyó és Babóca történetekből készült bábelőadás már sok éve fut nagy sikerrel a Kolibri Fészekben.
Bővebben: http://kolibriszinhaz.hu/eloadas/bogyo-es-baboca/

Köszönöm a Kolibri teljes csapatának ezt a szívmelengető feldolgozást, boldog vagyok, hogy több éve szívesen látogatják a kisgyermekes családok. Bogyó és Babóca sorozatomból 2018-ban készített bábelőadást a Kolibri Színház, Andrusko Marcella rendezésében. Köszönöm Novák Jánosnak a bizalmat, Rácz Kármennek és Ruszina Szabolcsnak a kiváló színészi jelentétet, a megható, megérintő játékot. Köszönöm a bábelőadás minden résztvevőjének a vicces és szeretetteljes darabot. A nagyszerű látványt, ötletes díszletmegoldásokat, a lendületes szövegkönyvet, és még számtalan fontos részletet, az ügyes megvilágítást, a ragyogó zenét, a barátságos és otthonos hangulatot. Külön köszönöm a gondosan megformált bábokat Gulyásné Dóczi Líviának és Palya Gábornak, ennél kedvesebb, szerethetőbb, bájosabb figurákat nem is álmodhattam volna. Megtisztelő, hogy meséimből ilyen csodás színvonalú előadás született, amely tökéletesen tiszteletben tartja az óvodás korosztály igényeit, de a felnőttek is nyomban szívükbe zárják.

Rendező: Andrusko Marcella, Szövegkönyv: Nagy Orsolya, Játsszák: Rácz Kármen és Ruszina Szabolcs, Zenei közreműködő: Bata István, Látványtervező: Wunder Judit, Kellékes: Reymeyer Dóra, Rendezőasszisztens, sógó: Vajdai Veronika

Jegyek: http://kolibriszinhaz.hu/jegyvasarlas
A szórólapot tervezte: Bagossy Levente, a bábokat fotózta: HSC Stábiskola, képek: http://kolibriszinhaz.hu/eloadas/bogyo-es-baboca/?gallery_only=yesMeseprogram

Boldogan tartok meseprogramot Bogyó és Babóca meséimből a legkisebbeknek. 

TOVÁBB...

Ország Játéka Díj 2023

Bogyó és Babóca - Ország Játéka Díj

TOVÁBB...

Aranykönyv díj

Aranykönyv-díjat nyert a Bogyó és Babóca buborékot fúj című kötet.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Új Bogyó és Babóca társasjáték! 

TOVÁBB...

Vöröskereszt

Bogyó és Babóca - megalkotójuk Bartos Erika írónő segítségével -pénzadománnyal támogatják a Jótékonysági Alap működését.

TOVÁBB...

iPad applikáció

A Once Digital Arts stúdiójában mobil applikációs feldolgozás készül a Bogyó és Babóca sorozat legnépszerűbb kötetéből, az Évszakos könyv négy meséjéből!

TOVÁBB...