Hírek » Bogyó és Babóca bábkiállítás a Klebelsberg Kultúrkúriában!

Bogyó és Babóca bábkiállítás a Klebelsberg Kultúrkúriában!

A kiállításon a Bogyó és Babóca Bábkönyv eredeti bábjai és díszletei láthatók, 2013. május 25-től június 20-ig. A belépés ingyenes. Cím: 1028 Budapest, Templom u. 2-10.. A megnyitón a szerző mesél a legkisebbeknek, köszöntőt mond Novák János, a Kolibri Bábszínház igazgatója.

A Bogyó és Babóca Bábkiállítás először Budapesten, a Millenárison volt látható. Azóta a bábok jártak Esztergomban, Pécsett, Szegeden, Szolnokon, Gödöllőn, Székelyudvarhelyen, Szabadkán és most újra Budapestre érkeztek. A bábkiállítás bábjait, díszleteit mind egymagam készítettem, és örültem, hogy Foky Ottó, Mirr Murr teremtőjének elismerő szavait kaptam munkámhoz:

"Gyermekkorom legszebb időszakát idézik Bartos Erika bűbájos, tündéri alakjai. Édesanyám rongyos kosarában található maradékokból varrogatott bábjaim térnek vissza megújult köntösben az ártatlanság időtlen világába, megidézve azt az állapotot, amikor a mesék egyszerű igazsága a valóság. Nyolc évtizeddel túl a gyermekkoromon – bár már színről színre látok – kívánom e mesék olvasóinak, hogy a kaleidoszkóp varázstükrén át lássák a világot." - Foky Ottó

A bábkiállítás elnyerte a Szabadkai Nemzetközi Bábfesztivál Oklevelét, és a Székelyudvarhely Múzeumbarát elismerését.Bogyó és Babóca finomságai

Bogyó és Babóca finomságai

Megjelent a BOGYÓ ÉS BABÓCA FINOMSÁGAI című új kötet, 22 egyszerű recepttel.

TOVÁBB...

Aranykönyv díj

Aranykönyv-díjat nyert a Bogyó és Babóca buborékot fúj című kötet.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Új Bogyó és Babóca társasjáték! 

TOVÁBB...

Vöröskereszt

Bogyó és Babóca - megalkotójuk Bartos Erika írónő segítségével -pénzadománnyal támogatják a Jótékonysági Alap működését.

TOVÁBB...

iPad applikáció

A Once Digital Arts stúdiójában mobil applikációs feldolgozás készül a Bogyó és Babóca sorozat legnépszerűbb kötetéből, az Évszakos könyv négy meséjéből!

TOVÁBB...

Új könyv

Megjelent a legújabb Bogyó és Babóca kötet, a sorozat 25-dik tagja!

TOVÁBB...