Hírek » Bogyó és Babóca bábkiállítás a Szabadkai Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztiválon

Bogyó és Babóca bábkiállítás a Szabadkai Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztiválon

21st INTERNATIONAL FESTIVAL OF CHILDREN’S THEATRES, SUBOTICA, 2014 Szeptember 21-27

Köszönöm a meghívást a 21-dik Nemzetközi Bábszínházi Fesztiválra! Nagy öröm volt számomra a felkérés, hogy Bogyó és Babóca Bábkiállításommal vegyek részt a Szabadkai Gyerekszínházi Fesztiválon.

A bábok a Szabadkai Városi Könyvtár Gyermekrészlegében kerültek kiállításra, ahol a tárlat a fesztivál teljes ideje alatt látogatható. Külön köszönettel tartozom a gyönyörű, névre szóló oklevélért, a kiállítás-megnyitón elhangzott megtisztelő beszédért Omerović Helénának, és Joó-Horti Líviának!

Köszönöm a gondos szervezést Góli Csillának és Olivera Mudrinicnak, a szeretetteljes fogadtatást Ágoston Pribilla Valériának, a Városi Könyvtár igazgatóhelyettesének. A bábkiállítás megnyitójához meseprogram is tartozott. Különösen szép élmény volt a szabadkai gyerekek sokaságának mesélni történeteimet, egy olyan nagy múltú, szemet gyönyörködtető helyiségben, amit jól ismerünk Kosztolányi Dezső Pacsirta című művéből.

A Bogyó és Babóca Bábkiállítás az elmúlt években sok helyszínre kapott meghívást:

Budapest – Millenáris, Budapest – Klebelsberg Kultúrkúria, Gödöllői Művészetek Háza, Esztergomi Dzsámi, Pécsi Tudásközpont, Szeged, Szolnok, Székelyudvarhely.Bogyó és Babóca finomságai

Bogyó és Babóca finomságai

Megjelent a BOGYÓ ÉS BABÓCA FINOMSÁGAI című új kötet, 22 egyszerű recepttel.

TOVÁBB...

Aranykönyv díj

Aranykönyv-díjat nyert a Bogyó és Babóca buborékot fúj című kötet.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Új Bogyó és Babóca társasjáték! 

TOVÁBB...

Vöröskereszt

Bogyó és Babóca - megalkotójuk Bartos Erika írónő segítségével -pénzadománnyal támogatják a Jótékonysági Alap működését.

TOVÁBB...

iPad applikáció

A Once Digital Arts stúdiójában mobil applikációs feldolgozás készül a Bogyó és Babóca sorozat legnépszerűbb kötetéből, az Évszakos könyv négy meséjéből!

TOVÁBB...

Új könyv

Megjelent a legújabb Bogyó és Babóca kötet, a sorozat 25-dik tagja!

TOVÁBB...