Hírek » Bogyó és Babóca böngésző

Bogyó és Babóca böngésző

A Bogyó és Babóca sorozat 2024-ben ünnepli a 20. születésnapját, többféle különleges mesekönyvet készítettem. A két ablakos könyv kifejezetten izgalmas munka volt, igazi logikai játék az összeállítása, szerkesztése, megrajzolása. Már kapható a minikönyv-trió is, a mindössze 6×6 cm méretű könyvecskék a sorozat szereplőit és házait mutatják be. A harmadik újdonság egy keménylapos, nagyméretű Bogyó és Babóca böngésző lesz júniusban, illetve ősszel, szeptemberben érkezik a három mesét tartalmazó új mesekönyv, Sün Soma álma címmel. A böngészőről itt látahó néhány fotó, bízom benne, hogy a legkisebbek örömmel forgatják majd!

Keresd meg a Bogyó és Babóca böngésző lapjain a sok apró részletet! Nézegesd figyelmesen a rajzokat egészen addig, míg az összes feladványt megtalálod! A képeken végigjárjuk az évszakokat, majd bekukkantunk a csigafiú és a katicalány otthonába is.Meseprogram

Boldogan tartok meseprogramot Bogyó és Babóca meséimből a legkisebbeknek. 

TOVÁBB...

Ország Játéka Díj 2023

Bogyó és Babóca - Ország Játéka Díj

TOVÁBB...

Aranykönyv díj

Aranykönyv-díjat nyert a Bogyó és Babóca buborékot fúj című kötet.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Új Bogyó és Babóca társasjáték! 

TOVÁBB...

Vöröskereszt

Bogyó és Babóca - megalkotójuk Bartos Erika írónő segítségével -pénzadománnyal támogatják a Jótékonysági Alap működését.

TOVÁBB...

iPad applikáció

A Once Digital Arts stúdiójában mobil applikációs feldolgozás készül a Bogyó és Babóca sorozat legnépszerűbb kötetéből, az Évszakos könyv négy meséjéből!

TOVÁBB...