Hírek » Libri Irodalmi Díj

Libri Irodalmi Díj

Örömmel értesültem róla, hogy átvehetem a 2023-as év legnépszerűbb mesekönyvéért járó Libri Irodalmi Díjat, így a 12 díjazott egyike lehetek. A Bogyó és Babóca sorozat idén már húsz éves, de a 2023-ban megjelent Csigaház kincsei című kötet különösen kedves számomra, mert a 15 mese mellett egyszerű kézműves feladatok is szerepelnek benne. Nagyon sokat dolgoztam ezekkel, az volt a célom, hogy ezek a kreatív alkotások bárki számára megvalósíthatóak legyenek. Boldog vagyok, ha a könyvet szívesen forgatja az óvodás korosztály! Köszönöm az idei év elismeréseit, megtisztelő, hogy átvehettem a Budapestért Díjat, a Magyar Nyelvőr Díjat, a Balaton Díjat, a Jövő Generációiért Díjat és a Libri Irodalmi Díjat!

Szívből gratulálok Marék Veronika életműdíjához is, akinek a meséin generációk nőttek fel. Családok sokasága zárta szívébe Boribon vagy Kippkopp történeteit, a Csúnya kislány, Öcsi és Bátyó, Laci és az Oroszlán vagy épp a Kockásfülű nyúl meséit. Munkássága kimagaslón megérdemli az elismerést, megbecsülést, a jó szót.

   


Bogyó és Babóca - A csigaház kincsei Libri Irodalmi Díj - Díjátadó, Ludvig Orsolyával és Köbli Gyulával Libri Irodalmi Díj - Díjátadó Libri Irodalmi Díj - Díjátadó Libri Irodalmi Díj - Marék Veronika Életműdíja Libri Irodalmi Díj - Marék Veronika Életműdíja Marék Veronikával, a legkisebbek szolgálatában Marék Veronikával, a legkisebbek szolgálatában Libri Irodalmi Díj - Díjátadó, 2024 június 14, Gerbeaud Cukrászda Libri Irodalmi Díj - Az év gyerekkönyve Libri Irodalmi Díj - Az év gyerekkönyve Libri Irodalmi Díj - Az év gyerekkönyve

Meseprogram

Boldogan tartok meseprogramot Bogyó és Babóca meséimből a legkisebbeknek. 

TOVÁBB...

Ország Játéka Díj 2023

Bogyó és Babóca - Ország Játéka Díj

TOVÁBB...

Aranykönyv díj

Aranykönyv-díjat nyert a Bogyó és Babóca buborékot fúj című kötet.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Új Bogyó és Babóca társasjáték! 

TOVÁBB...

Vöröskereszt

Bogyó és Babóca - megalkotójuk Bartos Erika írónő segítségével -pénzadománnyal támogatják a Jótékonysági Alap működését.

TOVÁBB...

iPad applikáció

A Once Digital Arts stúdiójában mobil applikációs feldolgozás készül a Bogyó és Babóca sorozat legnépszerűbb kötetéből, az Évszakos könyv négy meséjéből!

TOVÁBB...