Fotók a kétezres évek elején tartott Bogyó és Babóca bábműsorokról, melyet ketten, férjemmel adtunk elő számtalan könyvtárban, óvodában, művelődés házban, gyermekrendezvényen. Saját készítésű bábokat használtunk, minden figurát magam varrtam. Bábműsort idő hiányában ma már nem vállalunk, de a díszletek, bábok ma is megvannak még. Ma is jól emlékszem, hogy az első bábokat a gyerekek kinőtt ruháiból varrtam, a szivárványhoz a közeli építkezésről kértem el a feleslegessé vált hungarocel lapot, a sarki közértből pedig nagy kartondobozokat kaptam, ezekből készítettem a házakat, díszleteket. A paravánunk egy letakart vasalódeszka volt, végtelenül egyszerű eszközökkel dolgoztunk és nem is volt szükség többre. Csodálatos élmények voltak ezek a bábozások, megszámlálhtatlan mosolygós, szerető család emlékét őrzöm, akik eljötek ezekre a programokra.Meseprogram

Boldogan tartok meseprogramot Bogyó és Babóca meséimből a legkisebbeknek. 

TOVÁBB...

Ország Játéka Díj 2023

Bogyó és Babóca - Ország Játéka Díj

TOVÁBB...

Aranykönyv díj

Aranykönyv-díjat nyert a Bogyó és Babóca buborékot fúj című kötet.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Új Bogyó és Babóca társasjáték! 

TOVÁBB...

Vöröskereszt

Bogyó és Babóca - megalkotójuk Bartos Erika írónő segítségével -pénzadománnyal támogatják a Jótékonysági Alap működését.

TOVÁBB...

iPad applikáció

A Once Digital Arts stúdiójában mobil applikációs feldolgozás készül a Bogyó és Babóca sorozat legnépszerűbb kötetéből, az Évszakos könyv négy meséjéből!

TOVÁBB...