Hírek » A Bogyó és Babóca bábok készítése

A Bogyó és Babóca bábok készítése

A Bogyó és Babóca bábkönyv készítése csaknem egy évig tartott. Nagyon élveztem, számtalan kreatív megoldást találtam ki, sok érdekes kézműves részletet dolgoztam ki, éjszakákba nyúlóan bíbelődtem az egyes figurákkal, házakkal, helyszínekkel, hátterekkel. Az alábbi néhány fotó ezekről a munkálatokról készült. 

A Bogyó és Babóca sorozat történeteit kezdetektől fogva, az első kötet 2004-es megjelenésétől rendszeresen elbáboztuk a férjemmel, könyvtárakban, óvodákban, sok-sok helyszínen. Így a bábok világa mindig is hozzátartozott a Bogyó és Babóca mesékhez. A Bogyó és Babóca bábkönyv ötlete 2011-től formálódott a gondolataimban, az volt a célom, hogy a rajzokon megismert figurák "testet öltsenek", és egy újfajta ábrázolásban is megjelenjenek a legkisebbek számára. A bábkönyvet végül 2012-ben, csaknem egy éves munkával készítettem el, sokféle kreatív megoldást alkalmaztam. A könyv megjelenése után a bábjelenetek vitrinekbe kerültek, és vándorkiállításra indultak. A 14 vitrinből, 15 tablóból és a nagy léghajóból álló kiállítás azóta számtalan helyszínre kapott meghívást, itthon és a határon túl is. Meseprogram

Boldogan tartok meseprogramot Bogyó és Babóca meséimből a legkisebbeknek. 

TOVÁBB...

Ország Játéka Díj 2023

Bogyó és Babóca - Ország Játéka Díj

TOVÁBB...

Aranykönyv díj

Aranykönyv-díjat nyert a Bogyó és Babóca buborékot fúj című kötet.

TOVÁBB...

Új Bogyó és Babóca társasjáték!

Új Bogyó és Babóca társasjáték! 

TOVÁBB...

Vöröskereszt

Bogyó és Babóca - megalkotójuk Bartos Erika írónő segítségével -pénzadománnyal támogatják a Jótékonysági Alap működését.

TOVÁBB...

iPad applikáció

A Once Digital Arts stúdiójában mobil applikációs feldolgozás készül a Bogyó és Babóca sorozat legnépszerűbb kötetéből, az Évszakos könyv négy meséjéből!

TOVÁBB...